Фото

1ТВ со објава која ја раздрма јавноста во Македонија: Ќе се изненадите од позадината на „Рекет“ (Фото)

Доволно долго време паузиравме со објави на нашите профили.

Нашата прва објава ја посветуваме на човекот кој ја создаде 1ТВ Бојан Јовановски кој се бореше секој вработен во телевизијата да има достоинствен третман, човекот кој беше другар со секој вработен во 1ТВ, ние сме сведоците на фактите кој бил и каков бил Бојан Јовановски.

Во контекст на оваа фотографија од денешното рочиште за несреќно наречениот правен предмет „Рекет“ сакаме да ве известиме дека целата јавност ќе биде изненадена од позадината и вистината за предметот „Рекет“, како беше онаа позната реплика, вистината е како шило, е токму тоа шило ќе го дупне надуелниот балон наречен „Рекет“.

To be continuied, стои во објавата на 1ТВ на фејсбук.

Коментари

коментари