среда, 26 февруари, 2020
Читај » СВЕТ » Има ли нешто полошо од изневерување – веројатно има

Има ли нешто полошо од изневерување – веројатно има

Медицинска сестра мислела дека дечко и ја изневерува, па направила лажен профил на социјалните мрежи и започнала да комуницира со него, но не очекувала дека ќе се случат некои работи.

Тој не знаејќи дека си допишува со неговата женска, на лажниот профил му рекол дека неговата женска починала пред два месеци и сега тажи.

Таа целата своја приказна ја објавила на Твитер, каде добила огромен број на коментари. Многумина и велат дека после ова, треба да го остави, додека пак други и враќаат дека на нејзината лага, си добила лага од дечкото.

Некои од коментарите биле: „Кога ќе ти прати порака, напиши дека си умрела пред два месеци“, „сигурно ќе те изневери, а такво нешто не ти е потребно“, „мораш да го оставиш“, „мразам мажи“, „казни го добро и потоа барај да се однесува кон тебе како кон кралица“.

Коментари

коментари