понеделник, 15 август, 2022

Заев и Груевски добиле шифрирана порака (виц)

На Заев и на Груевски истовремено им стигнува шифрирана СМС порака S370HSSV-0773H. Ги ангажираат и сегашните и бившите разузнавачи да ја дешифрираат пораката, но никако не успеваат.

Му ја даваат на Обама, овој ја ангажира својата агенција, но пак не успеваат да ја дешифрираат. Обама и ја препраќа пораката на Меркел и ја прашува дали може да ја дешифрира. Меркел му ја дава пораката на својот најстар и најискусен разузнавач, старчето ја гледа и и вели:

„Иста ваква порака доби и Хитлер во Втората Светска Војна и многу лесно се дешифрира. Само свртете го ливчето и читајте.“

Коментари

коментари

error: Content is protected !!