(ФОТО) Мислевте новинарството е лесна работа? Погледнете го Фуркан

Младиот новинар Фуркан Салиу се повеќе и повеќе ја освојува јавноста. Со своите прашања, особено кон политичарите успева да ги освои симпатиите кај народот.

Салиу е еден од ретките кој неам „влакна на јазикот“, па брутално ги вознемирува политичарите, кои се почесто се обидуваат да избегнат контакт со него.

Покрај неговата професионалност, Фуркан често знае да се шегува, буквално со сите, но и на своја сметка – што го прави уште поголем како човек.

Денес си објави фотографија од работното време и кратко праша: „Мислите дека новинарството е лесна работа“, е богами не е.

Коментари

коментари