недела, 23 февруари, 2020
Читај » ЗАБАВА » ФОТО: Во наше време велеа: „Снајди се, па живеј“

ФОТО: Во наше време велеа: „Снајди се, па живеј“

Фејсбук, Инстаграм, Вибер, како и мобилните телефони се едни од главните „виновници“ што во последен период прекинаа огромен број на врски и бракови.

Во ова модерно време, се оди полесно, но исто така и доколку знаеш како, лесно можеш да се извлечеш, нема да поминеш ефтино, но барем ќе се спасиш.

Таков пример ни доаѓа од соседството, каде маж му дал на сервисер на мобилни телефони расипан апарат, кој требало да го „поправи“, но притоа добил и интересна покана и парична награда.

„Ве молам, кажете и на мојата сопруга дека телефонот не може да се поправи! Таа сака само да ја види листата на повици! Овие 100 евра се за вас. Ви благодарам!“, напишал тој во пораката.

И што да прави мајсторот, после толку убава порака, едноставно не можел да го поправи мобилниот, затоа што проблемот е многу поголем од неговот познанство.

Мажи, но и жени. Ете ви добра идеја, како да се „спасите“ ако имате потреба.

Коментари

коментари