Обожавател му “фрли“ 50 евра на Лукас среде настап – оргинален одговор на Аца

Каде и да се појави и да најави настап, Аца Лукас прави хаос, буквален хаос во пубиката, каде секојпат е недоволно широко и нема место за сите негови фанови.

Така било и во Франкфурт, Германија, каде од публиката се обиделе да му дадат и бакшиш од 50 евра. Многу пејачи веројатно би ги земале, но не и Аца.

Неговата реакција е вистински хит на интернет. Откако неговиот обожавател му ги „фрли“ парите на клавијатурата, тој му ги врати „во лице“.

Аца не се купува така, сине мој. Видеото може да го погледнете ТУКА.

Коментари

коментари