Ја продала невиноста за 1,2 милиони евра, а сега објави како ќе ги троши парите

Екатерина, 19-годишна девојка која наводно ја продала својата невиност за 1,2 милиони евра преку веб-страницата Cinderella Escorts, раскажува зошто го сторила тоа.

Таа се појави на страницата под името Катја, а потекнува од североисточна Украина, иако во моментот живее во САД. Дека е девица било потврдено од лекар, а таа барала најмалку 100.000 евра за невиноста.

Оваа недела беше објавено дека нејзината невиност ја купил бизнисмен во Минхен. Втората најголема понуда била милион евра, од адвокат од Њујорк. Пејач од Токио понудил 800.000 евра. Имињата на понудувачите и деталите остануваат доверливи.

Екатерина планира да ги потроши парите на „патувања и луксузен живот“.Човекот кој ја купил нејзината невиност, рече дека е подготвен да се ожени со неа и финансиски да ја поддржи со 8.500 евра месечно.

За да ја понудат невиноста на продажба, девојките треба да ја докажат девственоста со извештај од гинеколог. За да можат мажите да конкурираат, мора да докажат дека имаат најмалку 10 милиони евра на сметката. Секој што сака да се натпреварува за одредена девојка, мора да депонира десет проценти од минималниот износ како аванс.

Коментари

коментари