Читај » МАКЕДОНИЈА » Македонија – земја каде ова е нормално, а боли, боли ненормално

Македонија – земја каде ова е нормално, а боли, боли ненормално

Македонија, убавата земја на Балканот. Со луѓе, ама и со нелуѓе во неа. Како е можно нешто вакво да се случува, кој може да го стори тоа? Сигурно не нормален човек. А, како ли се нарекуваат луѓето кои го прават ова? Јас немам збор за нив. Ако имате вие – кажете ми.

Во продолжение, Фејсбук статус на актерката Ирена Илиевска:

-Не, ова не е “случајно беше, не сакав, не мислев така итн”.
Не, ова не е ” згреши човекот, се случува” итн… Ова е НАМЕРНО! Ова е СМИСЛЕНО!

Ова не се луѓе, ова се МОНСТРУМИ! Монструми кои шетаат слободно, живеат меѓу нас, работат со нас, децата ни ги учат итн…! Ова е патологија!

Не можам да најдам збор што ќе долови колку сум згрозена, гневна, разочарана…

Изградете уште некоја психијатриска болница, малку ни се овие, нема да не собере! И пуштете комбиња да собираат народ и да ги наполнат новите згради.

Или ставете едно гилотинче на плоштад! Или фрлете бензин и запалете се, па нека почне се од почеток! Болно! Нездраво! Проклето!

Коментари

коментари