среда, 26 февруари, 2020
Читај » МАКЕДОНИЈА » (ФОТО) Викендов биле забележани во скопски локал, газдата да се пријави

(ФОТО) Викендов биле забележани во скопски локал, газдата да се пријави

Сабота е ден во кој се пие многу алкохол, особено во Македонија каде сите се излезени и максимално се опуштаат од напорната работна недела.

Синоќа при забавата со алкохол, веројатно на некого му биле тесни кондурите, при што одлучил да ги остави да шетаат сами, додека тој максимално се забавува.

Фотографијата ни ја испрати наш читател, кој зачудувачки ни призна: „Шетаат сами во локалот, си го бараат газдата, но газдата веројатно и не знае каде ги оставил“.

Сепак, кондури се повеќе, еден е животот. Нека ужива господинот, додека може..

Коментари

коментари