петок, 29 септември, 2023

Прекрасна е, се додека не ги видите нејзините веѓи (ФОТО)

Одумнаесетгодишната Сара Мари Голдсмит од Данска има специфични веѓи. Моделот и шминкерка рекла дека нејзините веѓи растат за една недела.

Претходно ги средувала и ги истенчувала, а потоа мајка ѝ во март 2019 година ѝ рекла да не ги „скротува“ туку да ги пушти да растат.

„Мајка ми секогаш ми велеше „Можеш да ја скратиш косата, тоа не е важно, но не ги допирај веѓите“, рекла Сара.

„Пред да ги пуштам веѓуте да пораснат, им кажував на момчињата со кои се забавував што сакам да направам, а тие ми велеа: „Не не го прави тоа, ќе изгледаш чудно“. Но, тоа е така во тинејџерските врски“, додала Сара.

„Мајка ми секогаш ми велеше „Можеш да ја скратиш косата, тоа не е важно, но не ги допирај веѓите“, рекла Сара.

„Пред да ги пуштам веѓуте да пораснат, им кажував на момчињата со кои се забавував што сакам да направам, а тие ми велеа: „Не не го прави тоа, ќе изгледаш чудно“. Но, тоа е така во тинејџерските врски“, додала Сара.

Коментари

коментари