петок, 26 февруари, 2021

И после зошто Банско, а не Маврово? Е поради ова (ФОТО)

Многу Македонци продолжените викенди и празниците знаат да ги поминат во соседството во Бугарија, нешто што е критикувано од дел од патиортите во државата.

И да, убаво е како Македонци да ги посетуваме убавините во нашата земја, но кој ни е крив, кога сами ги бркаме гостите и оние кои треба да се појават на туристичките места.

Оваа зима во Маврово е „изгор скапо“, барем така може да се забележи од ценовник кој ни го прати наш читател, кој овој викенд бил во Маврово.

И после знаеме да кажеме: И после зошто Банско, а не Маврово? Е поради ова!

Коментари

коментари

error: Content is protected !!