Foto

Кога се сака се може: Ослабел 136 килограми и станал бодибилдер за пример

Откако ќе ја прочитате оваа приказна ќе сфатите дека во животот треба да бидете многу упорни за да постигнете многу нешта. Рич Бранскум од Британија кога имал 17 години имај неверојатни 206 килограми но вели дека тоа и не го допирало многу се додека еден ден не му се случило нешто шокантно.

Кога еден ден Рич се погледнал во огледало, сфатил дека неговото тело ја зафаќа целата површина на огромното огледало.

Тогаш 17-годишното момче сфатило дека треба нешто да превземе околу неговата тежина.

Кога бил четвра година средно, Рич ослабел неверојатни 70 килограми, а во следните пет години речиси уште толку.

Рич по шест пати на ден ја посетувал теретаната а нормално ја променил и исхраната, по шест години тој успеал да симне 136 килограми и да стане еден од најдобрите бодибилдери во земјата.Коментари

коментари

error: Content is protected !!