понеделник, 18 октомври, 2021

(ФОТО) Среќна 2020 – Трамп се роди, на чудно место

По инаугурирањето на Доналд Трамп за претседател на САД што се не беше слушнато, понекогаш и видено, но вакво нешто до сега не.

Бигл по име Чеф завршил кај ветеринар на преглед, а се поминало во најдобар ред и низ смеа. Ова не е прв пат Доналд Трамп да се прикажува на чудни места.

Секако, нови вести за него не недостасуваат, како сериозни така и духовити. Замислете си, го чистите своето куче, му ги проверувате ушите и во еден момент пред вас во увото се појавува Трамп.

Токму тоа и се случило на 25. годишната Џејд Робинсон. Не можела да поверува до таа мера што морала тоа да го провери неколку пати. Фотографијата ја објавила на Твитер.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!