(ФОТО) Нема кафе, има жолта ракија – тоа е нормално за еден град во Македонија

Кога ќе споменете ракија, веројатно веднаш ќе помислите и на Кавадарци, нормално затоа што тоа е „град на ракијата“ и град во кој речиси и да нема личност кој не пие ракија.

Забавна фотографија се појави на социјалните мрежи од еден кафемат во Кавадарци.

Имено, некој на кафематот кој се наоѓа во центарот на градот додал дека од него може да си купите чашка жолта ракија за 10 денари.

Дали навистина овој кафемат пушта и Ракија, ќе треба да проверите сами.

Коментари

коментари