вторник, 18 јануари, 2022

(ФОТО) Ова не е графит, туку графитиште

Екстремно храбар маж се бори против стереотипот насликувајќи секси жена на ѕид.

Ресторан за брза храна во Манчестер, Велика Британија, преку ноќ станал познат и посетуван, исто како што бил познат пред пет години поради своите оригинални и вкусни сосови.

Но, сега одлучиле на друг начин да го привлечат вниманието и да ја вратат „старата слава“ со револуционерен графит – цртеж во нивниот ресторан.

И тоа со слика од модерна уметност инспирирана со фактот дека една од девет девојки во светот се мажи премногу млада – како дете. Иако, не е тоа поентата на секси девојката.

Но, следи возбудлив дел. Секси дамата не е тенка. Туку, девојка која многумина би ја вброиле меѓу плус сајз манекенките. Можеби од ресторанот се одлучиле на овој потег бидејќи сакаат да привлечат што повеќе клиенти а познато е дека тенките и вити девојки водат грижа за секој залак, па им се обратиле на девојките со неколку килограми повеќе кои сакаат убаво да си каснат – особено ако се нуди убав и сочен хамбургер со оригинален сос.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!