петок, 29 септември, 2023

Како изгледала екс-министерката Гордана Јанкуловска како дете? (ФОТО)

Во последно време е тренд да се поставуваат фотографии од детството.

После низа македонски познати пејачки тој тренд го „испочитувала“ и екс министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкуловска.

Таа поставила фотка кога биле дете некаде во 80. ттите, и подоцна низ годините но без коментар.

Јанкуловска моментално е надвор од политиката, целосно се посвети на своето семејство и е дел од судски процеси кои се во постапка. Таа се наоѓа во куќен притвор.

Коментари

коментари