(ФОТО) Чекајте другари – која е мајката, а која ќерката?

Во Австралија ги нарекуват нови „кар-дашианс“ бидејќи мајката долги години била модел за автомобили, а сега по нејзини стапки тргнуваат и двете ќерки…

Натали Вардел има 45. години и изгледа одлично. Толку одлично што тешко може да ја разликувате по годините и од двете нејзини ќерки, Тамика (19) и Џезмин (21).

А една нивна заедничка фотографија направи вистинско раздвижување на социјалните мрежи. Таа стана позната и како илустрација за еден вид на “загатка” за тоа која е тука мајката?

Многумина безуспешно се обидуваа да дојдат до решението, но сепак не сите имаа успех. А вистината е дека мајката Натали е русокосата дама којашто е на левата страна на фотографијата.

Коментари

коментари