(ФОТО) Македонската водителка ја откри својата желба за 2020 – сака пак да растура

Македонската водителка и финтес инструкторка Снеже Велков ако не е пред ТВ екраните каде што ја снима емисијата „Вип на еден ден“, тогаш е во сала каде што редовно вежба.

Таа на социјалните мрежи објави фотографија од сала, а во истата напиша:

„Мојата најголема желба за 2020: Да ми оздрави коленцето и пак да растурам во сала“ напиша финтес инстукторката.

Коментари

коментари