(ВИДЕО) Грашо на концерт во Скопје: Во срцето ја носам Македонија, никогаш Северна

Петар Грашо, познатата хрватска музичка ѕвезда одржа свој концерт во Скопје, а особено еден негов потег ги крена до максимум присутните гости.

Во преполната сала пред своите фанови, тој порача дека за него Македонија секогаш ќе биде Македонија, како што тој ја знае, а не Северна, како што е сега.

Со овој негов потег, тој ги купи сите во публиката кои се против промена на името, односно се уште не ја признаваат Северна Македонија.

Во продолжение и видео како изгледаше сето тоа:

Коментари

коментари

error: Content is protected !!