четврток, 1 октомври, 2020

Се гледам со дечкото на ќерка ми со години: Откако видов како го прави тоа, морав да го освојам

На блогерката Дидри често и пишуваат личности кои преживеале различно искуство, па покрај споделувањето, од неа бараат помош и совет: Што да прават понатаму. Таа сите приказни ги споделува јавно на својот сајт.

-Драга Дидри, имам односи со дечко кој е двојно помлад од мене. Сето тоа е неверојатно, но не е вреден за кривицата која ја чувствувам.

Тој беше дечко на мојата ќерка, повеќе не е. Имам 46 години и сум разведена. Имам добра работа и убав дом. Имам исполнет социјален живот со многу пријатели. Ми недостигаше само љубов. Имаше мажи околу мене, водам грижа за својот изглед и знам дека привлекувам помлади мажи.

Голем проблем е што не забележувам и не ме привлекуваат мажи на моите години. Мора да бидат многу помлади од мене.

Имав бројни афери со помлади мажи, но тие губат интерес откако ќе го добијат тоа што го сакаат од мене. Сите се исти и јасно е дека работите нема да функционираат поради разликата во годините со мене. Сите, освен еден.

Мојата ќерка во тоа време живееше со мене. Има 22 години и се врати дома откако дипломираше. Нејзиниот дечко е една година постар, но навистина згоден и ми беше мило за неа.

„Наместо да го исфрлам – го заведов“

Еден ден се вратив од работа порано, при што го затекнав дечкото на мојата ќерка во својата соба како се самозадоволува со мојата долна облека од корпата за перење алишта. Требаше да го исфрлам надвор, но наместо тоа го заведов и му покажав што знае постара жена.

Беше многу загреан за мене и не сакаше да се откаже. Продолживме да се гледаме тајно, колку што можевме. Знаев дека си играме со оган, но бев заслепена, се додека не не фати ќерка ми додека водевме љубов.

Побегна од куќата плачејќи и замина кај својата пријателка. Нејзиниот поранешен дечко живее со мене и е лудо вљубен во мене. Сексот е одличен, но знам дека е премлад за мене и незрел. Ќерка ми дала збор дека веќе никогаш нема да разговара со мене. Не ја обвинувам, но секој ден имам грижа на совест.

Дидре и одговори:

Велите дека имате грижа на совест, зошто не му кажете да замине од вашиот дом? Сигурно ви е јасно дека нема шанси да се смирите со вашата ќерка додеа тој е во вашата куќа. Како може една таква афера со многу помлад маж да ви значи повеќе од односот со вашата ќерка. Дали врската помеѓу вас и вашата ќерка ви е важна? Што ве привлекува кај помладите мажи?

Коментари

коментари

error: Content is protected !!