четврток, 1 октомври, 2020

Мало момче за прв пат гледа близнаци: Неговата реакција го насмеа цел свет (ВИДЕО)

Преслаткото дете Ландон е вистински хит на интернет, откако се појави снимка, на која тој за прв пат гледа близнаци, меѓу кои се наоѓа токму тој.

Цела фамилија детално ја следела неговата реакција, притоа успеале да го снимаат тоа. Ландон најпрво гледа во едното, а веднаш потоа во друго бебе.

Дури започнува да паничи и гледа кон својата мајка. Ландон најверојатно се обидува да сфати, зошто работите ги гледа двојно. Малото момче во еден момент делува уплашено, откако една од неговите роднини започнува да плаче.

На порталот „Twinversity“ има и низа совети, како да се разликуваат малите бебиња близнаци. Најдобро е да им се офарбаат малите прстиња, со тоа би се избегнале непријатности од овој вид.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!