недела, 8 декември, 2019
Читај » ЗАБАВА » Здравјето му е загрозено, Дарко Лазиќ итно мора на операција

Здравјето му е загрозено, Дарко Лазиќ итно мора на операција

Пејачот Дарко Лазиќ успешно се опоравува од страшната сообраќајна несреќа која ја имаше во октомври минатата година.

Со оглед на тоа што тој добил вишок на килограми сериозно размислува покрај сите хирушки интервенции кои ги имаше поради сообраќајната несреќа да направи и еден зафат кој би му го подобрил квалитетот на животот.

Пејачот Дарко Лазиќ успешно се опоравува од страшната сообраќајна несреќа која ја имаше во октомври минатата година.

Со оглед на тоа што тој добил вишок на килограми сериозно размислува покрај сите хирушки интервенции кои ги имаше поради сообраќајната несреќа да направи и еден зафат кој би му го подобрил квалитетот на животот.

Коментари

коментари