недела, 8 декември, 2019
Читај » МАКЕДОНИЈА » Миле Јанакиевски е тешко болен – итно мора да оди на операција

Миле Јанакиевски е тешко болен – итно мора да оди на операција

Поранешниот министер за транспорт и врски, Миле Јанакиески повторно има проблеми со здравјето. Тој вчера заврши во болница.

Како што дознава порталот Курир од негови блиски, Јанакиески мора да биде опериран.

Тој минатата недела имал лекарски преглед, во кој што бил дијагностициран проблем кој барал итна интервенција.

Поранешниот министер за транспорт и врски, Миле Јанакиески повторно има проблеми со здравјето. Тој вчера заврши во болница.

Како што дознава порталот Курир од негови блиски, Јанакиески мора да биде опериран.

Тој минатата недела имал лекарски преглед, во кој што бил дијагностициран проблем кој барал итна интервенција.

Извор: Трибуна.мк

Коментари

коментари