Му снемувало храна секој ден, поставил камера – останал во шок кога ја погледнал снимката

Секој ден му снемувало храна – Поставил камера и останал во шок кога ја видел снимката

Кога Њујорчанецот Џо Камингс приметил дека од неговиот стан снемува храна, одлучил во кујната да постави скриена камера за да дознае за што се работи. Тоа што го снимил многу ќе ве изненади!

Имено, камерата снимила жена која излегла од вентилавијата во неговата кујна! Непознатата жена живеела во станот на Џо без негово знаење, ја јадела неговата храна, па вршела нужда во неговиот мијалник!

Коментари

коментари