ВИДЕО: Ќе останете без збор – „Ја излези Ѓурѓо“ во изведба на Амира Медунјанин во Арена во Пула

Врвнатата вокалистка Амира Медунјанин со оркестарот Вечерња љубав во пулска Арена ја изведоа познатата македонска песна „Ја излези Ѓурѓо“.

Амира Медунјанин е вокалистка, хуманитарец и глобален амбасадор на културата и мизиката на Босна и Херцеговина и поширокиот регион на западен Балкан.

На следното видео проследете го прекрасниот настап на Медунјанин во познатата хрватска Арена. Уживајте.

Видеото може да го гледате ОВДЕ.

Коментари

коментари