Читај » МАКЕДОНИЈА » Мицковски за „метлата“: Ова не е реконструкција, туку деконструкција

Мицковски за „метлата“: Ова не е реконструкција, туку деконструкција

Различни се реакциите во јавноста, откако беше објавена реконструкцијата во Владата, каде во преден план е фактот што Зоран Заев ќе биде и министер за финансии.

Еден од ликовите кои имаат големо влијание во јавноста и се следени од голем број на јавни личности, Ивор Мицковски на својот Фејсбук профил оваа промена ја објасни со деконструкција, наместо реконструкција.

-Ова не е реконструкција, ова е деконструкција на веќе ужасна влада.
За некој што збореше за избори, нов мандатар, сериозна метла, ова е подјебавање со граѓанска интелигенција. Сами се рушите, не ви треба некој да ве бутка.

Коментари

коментари