Читај » МАКЕДОНИЈА » Мајката на Пино со детали: Ангела била во нашата куќа, одела во собите со причина

Мајката на Пино со детали: Ангела била во нашата куќа, одела во собите со причина

Во разговор за порталот Магазин, мајката на Пино, Маја Трпковска откри до сега необјавени детали за неговиот живот, детството, како и детали за Ангела Ѓорѓиевска.

На прашањето дали нејзиниот син бил во врска со обвинетата, Трпсковска вели:

Тој не беше со неа, меѓутоа Пино ја знае преку негов другар кој и беше дечко на Ангела. Ангела беше девојка на другар од Пино. Мојот син уште кога беше во врска со едно девојче што го имаше порано, Ангела почнала да му се удвара.

Сега зборуваме за пред 4 или 5 години не е ова од сега, не дефинитивно Ангела не ми беше девојка. Пино од месец октомври почна да си излегува со друго девојче многу фино и уште тогаш мојот син почна да ја избегнува Ангела, но таа се надевала дека ќе биде богата снаа „Италијанка„.

Ангела доаѓала кај нас овде во куќава, одела по собите горе од радозналост. Последната девојката на Пино , ми рече “Тетка Мајо кога ќе дојдевме кај вас овде во куќава дали на кафе или скара, Ангела се шеташе по собите и се сликаше со автомобилите”, уште тогаш таа имаше намера да влезе во нашата фамилија. Но Пино не беше заинтерсиран за неа, одговорила Трпковска.

Коментари

коментари