понеделник, 18 октомври, 2021

ФОТО: Неготино ли е, Венеција ли е?

Градот Неготино денес беше поплавен од поројните дождови. На момент тој доби налик на Венеција.

Неготино ли е Венеција ли е?, е често поставувањето прашање на социјалните мрежи во ироничен стил, но и нешто што сериозно треба да ги замисли градските власти.

Поројниот дожд едноставно за краток период направи проблем, кој ќе остави и големи последици, допрво се очекува да се пресметаат материјалните штети од истиот.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!