петок, 29 септември, 2023
фото

Свадба е, големаа – видео кое ќе ве насмее до солзи

Интересно видео кое ќе ве насмее до солзи. Имено младоженецот и невестата треба да се качат во кочијата и коњите елегантно да кинисаат по патот, а глетката да биде совршена, па плус и да се пукне шампањ, од страна луѓето да аплаудираат, а заљубениот иден брачен пар да ги има најубавите мигови во својот живот.

Се е наместено, се е супер, само што на коњите не им е денот, или па нешто овие двајцава им згрешиле.

Погледнете го во продолжение:

Свадба е голема

Свадба е голема

Posted by А позитив on Thursday, August 1, 2019

Коментари

коментари