Читај » ЗАБАВА » Популарниот македонски пејач потврди она што се шпекулираше: Се разведувам и сакам нешто да ви кажам

Популарниот македонски пејач потврди она што се шпекулираше: Се разведувам и сакам нешто да ви кажам

Популарниот пејач Даниел Кајмакоски изминативе неколку денови не беше достапен за изјава, а после вестите во медиумите, не се огласи ниту неговата сопруга Кристина.

Но, очигледно дека на Даниел му дошле „преку глава“ ваквите пишувања, па решил да проговори и да стави крај на сè.

Даниел Кајмакоски само за Бекстејџ ја потврдува веста за неговиот развод, но и ги открива причините за истото.

Кристина и Даниел имаат син, а како што наведува во меилот, тие остануваат во добри односи и заедно се грижат за своето дете.

Напомена и дека ова му е прво и последно обраќање во јавноста за оваа тема.

Коментари

коментари