Читај » МАКЕДОНИЈА » Некс Тајм уште еднаш ги разбудија емоциите во Македонците

Некс Тајм уште еднаш ги разбудија емоциите во Македонците

Стефан и Мартин, браќата од „Некст тајм“ со уште една преработка ги разбудија сите емоции кај Македонците.

„Нешто ќе те питам бабо“ е насловот на старата македонска песна која денес доби нова верзија.

На промоцијата во преполниот Драмски театар сите скандираа „Македонија, Македонија“.

Во исчекување на оригиналното видео, погледнете дел од промоцијата.

Не се потребни многу зборови, уживајте во прекрасната македонска песна:

Премиерно новиот видео запис за ,,Нешто ќе те питам бабо,,, песната со која израснав. Мартин и Стефан од Next Time, вие сте злато деца. Совршено. #TodorAleksandrovStariot

Posted by Dragan Dacho Gjurcevski on Monday, March 25, 2019

Коментари

коментари