Читај » СВЕТ » Во меѓувреме во Русија: Вака се чисти снег

Во меѓувреме во Русија: Вака се чисти снег

Кога надлежните не преземаат навремени мерки за расчистувањето на снегот од улиците и патиштата, луѓето во Русија не седат со скрстени раце.

Некои од нив ја преземаат работата во свои раце, како Владимир Храпач, мајстор од рускиот град Курск.

Тој има направено сопствен чистач за снег, а како сето тоа функционира може да погледнете во ова видео:

Коментари

коментари