Лото премијата порасна на 16.000.000 денари

Откако повеќе од 20 години на Лото пишувал и играл на исти броеви, еден жител на Берлин конечно стигнал до посакуваната добивка. На Лото освоил 1,67 милиони евра.

Среќниот добитник чие има не е објавено , шест исти бројки упорно ги играл на играта Лото „6 од 49“ која се извлекува секоја сабота.

Неговите бројки се конечно извлечени викендов , објави лотаријата од Берлин.

Портпаролот на Лотаријата изјавил дека среќниот добитник истите шест бројки ги заокружувал уште од јули 1998 година.

За добитното ливче среќниот берлинец уплатил 6,75 евра.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!