четврток, 12 декември, 2019
Читај » ЗАБАВА » Лавовите имаат предност на овој пат во Јужна Африка

Лавовите имаат предност на овој пат во Јужна Африка

Колку пати сте биле во сообраќаен метеж и првото нешто на кое ви текнало е да свирнете за да им дадете до знаење на оние пред вас дека треба да побрзаат?

Епа, на овој пат во Јужна Африка свирењето не доаѓа предвид, бидејќи сообраќајот не го забавуваат автомобили, туку лавови.

Интересно, нема што.

Traffic in South Africa 🦁🦁

Traffic in South Africa 🦁🦁Lions Of Kruger Park And Sabi Sand

Posted by Aurora Borealis Observatory – Visit Senja on Sunday, January 13, 2019

Коментари

коментари