Читај » МАКЕДОНИЈА » Скопјани оставија 40 кубни метри ѓубре во Центар по новогодишните журки

Скопјани оставија 40 кубни метри ѓубре во Центар по новогодишните журки

Секоја година, на први јануари, по завршувањето на новогодишната прослава екипите на ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје го собираат отпадот, го чистат и го метат градскиот плоштад.

Секоја година, на први јануари, по завршувањето на новогодишната прослава екипите на ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје го собираат отпадот, го чистат и го метат градскиот плоштад.

И денеска, нашите вработени новогодишната ноќ и првото јануарско утро го дочекаа работно и за време на ноќната и утринската смена собраа и транспортираа речиси 40 кубни метри најразличен отпад од новогодишната населба „Winterland“, градскиот плоштад, улицата Македонија и Старата чаршија. Ви посакуваме среќна и успешна нова година!

ЧИСТЕЊЕ НА ЦЕНТРАЛНОТО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ И ПЛОШТАДОТ ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА ВЧЕРАШНАТА НОВОГОДИШНА ПРОСЛАВА ВО СКОПЈЕПо…

Posted by Град Скопје on Tuesday, January 1, 2019

Коментари

коментари