четврток, 28 септември, 2023

Британeц освои неверојатни 115 милиони фунти на лото

Британeц освои неверојатни 115 милиони фунти на лото.

Тој на националната лотарија во Велика Британија освоил речиси 115 милиони фунти.

Добитните броеви биле 1, 8, 11, 25, 28.

Извлекувањето на „Евромилион“ е организирано на првиот ден од 2019 година, а националната лотарија соопштил дека ова е четврта по големина сума во историјата на Британија.

Коментари

коментари