четврток, 12 декември, 2019
Читај » ЗАБАВА » Фејсбук и Инстаграм „паднаа“, корисниците загрижени

Фејсбук и Инстаграм „паднаа“, корисниците загрижени

Бројни корисници ширум светот денес не може да се приклучат на своите профили на социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм.

Како што наведува „Индипендент“, страниците на овие социјални мрежи не беа достапни, а дел од корисниците на Фејсбук добиле известување дека сервисот не работи.

Слични ситуации имало и претходно, а истите покажале дека големиот колапс на Фејсбук и Инстаграм е предизвикан од работа на системот пред пуштање на некоја голема промена на овие социјални мрежи.

Фејсбук и Инстаграм се дел од царството на Марк Цукерберг.

Коментари

коментари