петок, 29 септември, 2023

Полициски упад во домот на Јани Бојаџи, татко му приведен

Почитувани, да, утринава во домот на моите родители во Струмица е извршен претрес и после неколку часа мојот татко Андони (75) е донесен во Скопје и приведен во полициската станица во Гази Баба.

До овој момент со него не разговарал полициски инспектор, обвинител или судија! Ви благодарам на подршката на сите вас кои денес од раните утрински часови бевте со мене и моето семејство.

Да сте живи и здрави. Се гледаме за помалку од час во Кино Милениум.

Татко ми со мислите ќе биде со сите нас!


Коментари

коментари