среда, 1 декември, 2021

„Таа“ некогаш била „тој“

Џена Талакова на 14 години почнала да пие хормони, а на 19 го променила полот. Тој детал заборавила да го спомне кога се пријавила за Мис Универзум на Канада, па затоа и била дисквалификувана.

23 годишната Џена била откриена дека е родена како машко и не можела да го продолжи натпреварувањето.

„Се доживувам себе си како жена од минатото“ – изјавила Џена која и претходно учествувала на избори за убавина.

„Џена се чувствува како вистинска девојка и не очекуваше дека некој ќе се посомнева дека е родена како машко“ – рекол еден од нејзините блиски пријатели.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!