Виолета Томовска со јасна порака: Излезете „ЗА“ бидејќи долго време чекавме на промена

Пејачите и актерите продолжуваат да се вклучуваат во кампањата за референдумот, кој ќе се одржи наредната недела.

Многу музички ѕвезди и театарски уметници беа дел од видео-записот за „Излези за европска Македонија“.

Во кампањата се приклучи и една од најдобрите македонски пејачки на народна музика, Виолета Томовска.

Преку видео запис, апелираше кој граѓаните – да излезат на референдумот и да гласаат „за европска Македонија.“

Граѓаните на Македонија заслужуваат европска иднина. Излези и гласај ЗА

„Граѓаните на Македонија заслужуваат европска иднина. Излези и гласај ЗА“ – Виолета Томовска #ИзлезиЗА

Posted by Zoran Zaev on Thursday, September 20, 2018

Коментари

коментари