Читај » СВЕТ » Ова може само во Албанија, поп осветува обложовалница, лицата држат свеќа, не знаат што прават (видео)

Ова може само во Албанија, поп осветува обложовалница, лицата држат свеќа, не знаат што прават (видео)

Се и сешто сме гледале, но вакво нешто…

Неверојатно видео доѓа од Корча, град на југоисток во Албанија.

Во главна улога е попот, кој осветува обложовалница, додека присутните држат свеќи и се чини дека поима немаат што прават.

Се и сешто сме виделе но досега вакво нешто се уште не. Поп да кади обложовалница?!

Коментари

коментари