недела, 20 септември, 2020

Пред 5 години го изгубиле венчалниот прстен на плажа во Охрид, а сега го добија назад

„Денес Георгина“, на плажата Акапулко во Охрид, во вода најде венчален прстен. Прстенот е изгравиран: Моника+Дејан 28.07.1998. Убаво би било ако можеме да го најдеме сопственикот. Ве молам споделете“.

Ова го објави Биби Ставреска, проследено со фотографии од прстенот пронајден на плажата Акапулко во Охрид.

Воодушевени од нејзиниот гест, многумина ја споделија оваа објава, а поради тоа набргу Биби објави дека сопствениците се пронајдени и дека наскоро прстенот пак ќе биде вратен на своето право место.

Секоја чест Биби.

Denes Georgina na plazata Akapulko Ohrid, vo voda najde vencalen prsten. Prstenot e izgraviran: "Monika+Dejan 28.07 1998". Ubavo bi bilo ako mozeme da go najdeme sopstvenikot. Ve molam spodelete 🙂

Posted by Bibi Stavreska on Sunday, August 19, 2018

Коментари

коментари

error: Content is protected !!