недела, 8 декември, 2019
Читај » МАКЕДОНИЈА » ФОТО: Вели Мумин го има најдобриот коментар за „скандалот“ со Примислав Димовски

ФОТО: Вели Мумин го има најдобриот коментар за „скандалот“ со Примислав Димовски

Одредени медиуми во текот на денот пренесоа информација, во која тврдат дека командирот на единицата „Алфи“, Примислав Димовски со службен автомобил бил во Охрид, за приватни потреби.

Сепак, веднаш со реакција излегоа од МВР, кои потврдија дека Димовски го користел службеното возило и патувал во Охрид, но поради службена, а не приватна цел, со што ги демантираше дел од медиумите.

На социјалните мрежи Димовски доби огромна поддршка, односно порака до дел од медиумите да не измислуваат и шпекулираат, со цел да го извалкаат името на Димовски.

Најдобриот коментар околу целата ситуација го има македонскиот боксер Вели Мумин, кој е висок само 156 центиметри, и шегувајќи се на своја сметка напиша: „Многу ниско на новинарот, дури пониско и од мене“.

Коментари

коментари