среда, 26 февруари, 2020
Читај » ЗАБАВА » ФОТО: Лошата сосетка Фикрие од „Нашата Дениз“ во приватноста од буцка стана риба ипол

ФОТО: Лошата сосетка Фикрие од „Нашата Дениз“ во приватноста од буцка стана риба ипол

Оние кои ја следат серијата „Нашата Дениз“ која се емитува на македонски, албански и други балкански ТВ канали, веројатно тешко ја поднесуваат улогата на сосетката Фикрие.

Актерката Јешим Черен Бозоглу (43) ја игра оваа улога и тоа толку успешно што за брзо време станува една од најнеомилените.

Таа е професионална актерка која има богато актерско портфолио. Но, она што е интересно за неа е тоа што поради улоги има направено голема трансформација во килограмите.

Од буцка и жена која изгледа доста постаро, до згодна млада риба ипол на која тешко би и дале 43 години.

 

Коментари

коментари