среда, 19 февруари, 2020
Читај » МАКЕДОНИЈА » ВИДЕО: Никола Груевски по инцидентот со Талат Џафери

ВИДЕО: Никола Груевски по инцидентот со Талат Џафери

Екс-премиерот и пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски замина од Собранието на Република Македонија, по краткиот инцидент со Талат Џафери.

Коментари

коментари