ВИДЕО: Мицкоски излегува на терен меѓу граѓаните на Македонија

Претседателот на најголемата опозициска партија во државата ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски со видео обраќање најави дека од денес започнува со работа на терен меѓу граѓаните.

„Десет месеци гледаме неспособност во здравството и судството, економијата, унапредување на земјоделието и образованието, неспособност да се придвижиме кон ЕУ“, вели Мицкоски.

Мицкоски најави дека од овој момент ќе тргне на терен, каде ќе го слуша гласот на народот, затоа што овој народ заслужува многу подоборо.

Видео обраќање 13.03.2018

Македонија тоне, народот не гледа перспектива. Од денес почнувам со посети на терен, да го чујам гласот на народот, затоа што заслужува подобро!

Posted by Hristijan Mickoski on Tuesday, 13 March 2018

Коментари

коментари