четврток, 21 ноември, 2019
Читај » Без категорија » ВИДЕО: Интервју на Лупевска во „Топ тема“ со газдата на фирмата поради која беше цензурирана емисијата „Код“

ВИДЕО: Интервју на Лупевска во „Топ тема“ со газдата на фирмата поради која беше цензурирана емисијата „Код“

Ви го пренесуваме вечерашното издание на емисијата Топ тема на Телма телевизија каде се емитуваше интервју со Илија Гечев, сопственикот на фабриката ИГМ Трејд од Кавадарци.

Во фабриката пред пет и пол години смртно настрада 24 годишниот АлександарТашев а две години подоцна во истата хала без две раце остана Христијан Стојанов . Нивните предмети се уште се во судските лавиринти.

Во продолжение погледнете го целото интервју.

Коментари

коментари