вторник, 17 септември, 2019
Читај » МАКЕДОНИЈА » ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Да помогнеме на младиот Стефан од Демир Хисар

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Да помогнеме на младиот Стефан од Демир Хисар

На малиот Стефан Тасевски роден 19-ти мај 2003. година, му е потребна итна финансиска помош за лекување во странство. Поради прогресивно влошување на општата состојба на Стефан, третманот мора да започне итно бидејќи од тоа заивиси успехот на лекувањето.

Броеви за донација:
Т-Мобиле: 070/143-102
ВипОне: 143-550
Жиро сметка: 500600016582826

Да бидеме хумани, да помогнеме!

Коментари

коментари