понеделник, 21 јуни, 2021

Делови од Дебар маало утре без вода

Еден дел од општина Центар во Скопје утре ќе остане без вода.

Од ЈП Водовод и канализација е добиено известување дека утре поради дефект на огрлица од ф-80мм на улицата Наум Наумовски -Борче бр. 50 во населбата Дебар Маало, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улицата Наум Наумовски Борче на потегот од улицата Аминта Трети до булеварот „Партизански Одреди“ во општина Центар од 9 часот до санирање на дефектот.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!