среда, 22 септември, 2021

На иста улица: Две жени каснати од куче во Скопје

Вчера во полицијата во два одделни случаи се пријавени два напада од куче.

30-годишната скопјанка Т.Н.(30) пријавила дека на 4 март околу 13 часот, додека се движела на улица „Партение Зографски“, била нападната и касната од куче, при што се здобила со повреда на десната нога.

Вториот слушај го пријавила 30-годишната О.В. од Скопје. Таа пријавила дека на 4 март околу 13 часот, додека се движела на улица „Партение Зографски“, била нападната и касната од куче при што се здобила со повреда на левата нога.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!